Zpracování zemědělských produktů pro kombinovanou formu
Bachelor studies

Tato e-podpora je využitelná pro primární cílovou skupinu studentů bakalářského studijního programu Zemědělské inženýrství v kombinované formě, lze ji využít i jako doplněk pro studenty dalších studijních programů, ve kterých je také vyučována problematika zpracování živočišných produktů. Obsahuje sedm didaktických výukových celků pokrývajících dílčí problematiku zpracování vybraných živočišných komodit (hovězí, vepřové maso, drůbeží maso, kysané mléčné výrobky, sýry, vejce atd.)

Informační a komunikační technologie - ZS 2024
Bachelor studies

Kurz je určen studentům předmětu Informatika (INEK1). Cílem předmětu, resp. kurzu, je osvojení a prohloubení základních znalostí a dovedností při aktivním využívání textového editoru Word a tabulkového procesoru Excel, případně dalších běžně užívaných součástí kancelářského softwaru Microsoft Office.

Microsoft Word Microsoft Excel Microsoft PowerPoint Microsoft Outlook Microsoft Access OneNote

Klinické vyšetřovací metody u skotu (Praxe ZOO-2, VETPC, ZVETM)
Bachelor studies

Kurz obsahuje učební podklady pro přípravu do předmětu „Praxe výuková – blok ZOO 2“, aby cvičení mohla probíhat co nejvíce prakticky. Tento kurz slouží studentům k přípravě na praktická cvičení a jako vodítko pro přípravu protokolu z klinického vyšetření požadovaného pro udělení zápočtu.

Technologie minoritních živočišných produktů - LS23
Bachelor studies

Cílem předmětu je získat poznatky v oblasti technologie zpracování minoritních živočišných produktů (maso zvěře, králíků, ostatních druhů masa) a potravin nového typu (zpracování hmyzu atd.).