Jednotné značení kurzů

Jednotné značení kurzů

autor Veronika Novotná (admin) -
Počet odpovědí: 0

Změna metodiky názvů kurzu

Dobrý den v posledních dnech proběhlo třídění kurzu do podkategorií. Děkujeme všem, kteří kurz přesunuli. Dalším krokem bude již zmíněná změna metodiky názvů kurzu. Připomínky k návrhu nebyli, ale i přesto dáváme čas do 19.3. se ozvat s nápady či připomínkami. Po 20.3. bychom rádi požádali o pomoc učitelů s přejmenování kurzů (i krátkých názvů) dle metodiky. Ke konci března dojde k úpravě názvu a krátkých názvů administrátorem.

Text z minulého oznámení:

Pro přehlednost a možnosti archivace online kurzů pro studenty je potřeba zavést a dodržovat pojmenování kurzů. Musí být dodržena unikátnost názvů viz návody. Rádi bychom zavedli jednotné značení nejenom kvůli archivaci, ale i z důvodu reprezentace stránek Moodlu MENDELU veřejnosti. Návrh naleznete v Ukázkovém kurzu pod kategorií šablony kurzu zde.

Jakékoliv dotazy či návrhy na změnu směřujte na veronika.novotna@mendelu.cz. Případně je možná diskuze přes Teams na kanálu Moodlu. Vynucení úprav změn kurzu proběhne ke konci měsíce března, stejně tak jako i přidání metodiky do návodů. O změně budete předem informováni skrze oznámení. Děkujeme za pochopení.